Chalet Le Bercail

Our clients purchased this dated chalet primarily for its location and fabulous mountain views. They approached us to re-design, modernise and maximise the potential of the chalet.

We have spent the last 10 months working closely with the build team to transform the property. Existing interiors have be stripped out to create a new mezzanine level. We have totally redesigned the main and lower floor of the chalet. It is currently being re-configured, re-clad, re-wired and re-plumbed from top to bottom.

Our brief is to create a “snow-queen chic” interior to match our clients ‘Strictly’ glitter ball and we are proud to be in the final stages of fulfilling this brief

DatesJanuary - December 2017LocationLes GetsContractorACRProject TypeRenovation and complete refit of a dated chalet